GDPR/AVG 11 – Beoordelingsscan

De nieuwe privacywetgeving wordt op 25 mei van kracht. Ik heb een serie artikelen geschreven om je hier wegwijs in te maken. Kom je er met de serie artikelen toch niet uit wat er precies nodig is voor jouw website of webshop en aanverwante zaken, vraag dan een beoordelingsscan aan. Aan de hand van een aantal vragen en een blik ‘achter de schermen’ van jouw website of webshop kan ik aangeven welke acties er nodig zijn voor jouw online zaken om te voldoen aan de nieuwe wetgeving.

Je krijgt een lijst waar en hoe er precies persoonsgegevens verwerkt worden in de website of webshop,  zodat je hier keuzes in kunt maken en die keuzes kunt verantwoorden in jouw privacybeleid. Ook zal ik per punt aangeven welke technische acties er nodig zullen zijn. Iedere actie kun je zelf uitvoeren, maar ik zal ook de kosten aangeven voor het geval je dat door mij wilt laten uitvoeren.

Een beoordelingsscan kost €65,- (ex BTW), maar ik geef €25,- korting aan klanten met een onderhoudscontract bij Webzy of de WordPress Dokter, of als je naar aanleiding van deze nieuwe wetgeving een onderhoudscontract voor minimaal een jaar wilt afsluiten.

 

Heb of wil je een onderhoudscontract met Webzy of de WordPress Dokter?

10 + 12 =

× Stuur een whatsapp bericht