Advies

Wat is voor jou en jouw onderneming de weg naar succes?

Wil je jouw website aanpassen? Wil je advies over hoe je meer klanten krijgt? Je webshop optimaliseren? Over de snelheid van je webshop of website? Of denk je er misschien aan om over te stappen naar een ander systeem? Overweeg je een redesign, het lanceren van een nieuwsbrief of denk je aan adverteren op social media? Welk online platform wil je inzetten en hoe kies je voor het juiste kanaal, kies je dan voor Google of LinkedIn of ga je toch voor Instagram of Twitter?

Voor je het antwoord vindt op al deze vragen zal je eerst moeten inzoomen op jouw specifieke wensen en eisen. Wat is voor jou, jouw onderneming en jouw klant het meest geschikt? Wat spreekt je aan en in welke vorm past het antwoord bij jouw visie en missie? Hoe draagt dit bij aan jouw klantbelang en meerwaarde zonder dat je hierbij je eigen ondernemingsdoelstellingen uit het oog verliest?

Meer dan eens spreek ik ondernemers die maanden, soms zelfs jaren, stil lijken te staan omdat ze niet kunnen beslissen welke volgende stap ze willen en misschien zelfs wel zouden moeten zetten. Hoe fijn zou het zijn om niet langer stil te staan of terug te kijken maar concrete stappen te maken? Niet lamgeslagen maar in volle vaart vooruit, de concurrentie voorbij.

Tijdens een consult van anderhalf uur kijken we samen nog één keer achterom. Niet te lang. Er is namelijk werk aan de winkel en een duidelijke stip aan de horizon die vanaf nu als navigatie dient. Je zal zien dat je vanaf nu bewust oude gebaande paden links laat liggen en dat je op eigen kracht nieuwe routes gaat ontdekken.

De weg naar succes ligt er al. Welke afslag kies jij?

× Stuur een whatsapp bericht