Zou je me willen helpen? Om mijn website en vindbaarheid te verbeteren wil ik vragen of je een review wilt achterlaten. Om je een beetje op weg te helpen zou je de volgende vragen kunnen beantwoorden:

  1. Waarom koos je er voor om het product of de dienst bij mij  af te nemen?
  2. Wat levert mijn product of dienst jou en je bedrijf op? Welk probleem is hiermee opgelost?
  3. Hoe heb je het contact met mij ervaren?
  4. Zou je mijn product of dienst aanbevelen bij iemand anders met hetzelfde probleem?
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De WordPress Dokter
Average rating:  
 13 reviews
 by Merlijn Wolsink

Jessy doet haar businessnaam totaal eer aan. Ik was al jaren op zoek naar iemand met eenheidsperspectief en een holistische aanpak van het webgebeuren. Super fijne samenwerking, dankjewel.

 by Bea Evers Art
Snel en professioneel

Mijn website was gehackt. Jessy werd me aanbevolen door mijn website designer, en dat bleek een gouden greep. Terwijl ik nagels zat te.bijten, reageerde ze nuchter. Ze had snel uitgezocht waar de problemen zaten, hoe die op te lossen en wat de vermoedelijke kosten zouden zijn. Het was zó fijn om het uit handen te kunnen geven. En binnen een paar dagen was het opgelost. Bovendien gaat Jessy mijn website nog een tijdje monitoren. Heel fijn. Ik kan haar aanraden!

Hi Bea, blij dat je website weer schoon is en dankjewel voor je mooie review! Groet, Jessy

 by Maureen Cooper
Brilliant help!

My website was badly hacked and I was in despair. My website designer recommended Jessy and it was a great day for me. She patiently worked over several weeks to unpick what turned out to be a very bad hack. Her professionalism, calm support and reassurance were incredible. If every anything like this happens to your website you could not be in better hands that with de WordPress Dokter!

 by Yvonne
Niet meer zonder de WP dokter

Tijdens de overgang van mijn webwinkel naar Wordpress was Jessy mijn rots in de branding. Nu heb ik mijn hosting bij haar en houdt zij mijn website gezond.
Als je met een vraag en/of probleem bij Jessy komt denkt zij met je mee, lost het bijna altijd op maar geeft het ook aan als zij je niet kan helpen.
Kortom: Je weet waar je aan toe bent bij Jessy. Geen mooie verhalen en geen verborgen kosten.

 by Jeroen
Onderhoud Website

Mijn website had ik al en daar was ik blij mee. Voor het onderhoud kwam ik op een gegeven moment via via bij Jessy. Zij heeft mij daarna vaker goed geholpen. Van aanpassing van mijn website tot hulp bij spam en hacken. Na een goede aanpassing heb ik nooit meer last gehad van een hack! Hoe fijn is dat? 🙂

 by fred
www.freds-choice.com

jessy de wordpress dokter is voor mij een specialist wat software betreft en in het speciaal wat wordpress betreft. Ze begrijpt de soms warrige taal van de amateur en weet in duidelijke taal te antwoorden.Dat maakt het easy going, persoonlijk en daar leer je ook veel van.Jessy is in staat kennis zodanig over te brengen dat je snel je eigen handelingen kan doen. Ze is erg geduldig en geeft je ondanks haar surplus aan kennis nooit het idee dat je een onbenul bent.Wat ik ook heel belangerijk vind dat ze zeer service gericht en voor haar kwaliteit alles behallve duur is. Mijn ervaring in de wereld van website was voor Jessy totaal anders.Heb nu een mooie functionele en veilige website. Bedankt Jessy en veel succes met je groeiend bedrijf.

 by Ferdinand
highly recommended

Jessy heeft voor mij een fantastische website gemaakt. En staat altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden, en dat waren er best veel in het begin. Mijn volgende project staat in de startblokken, en daar gaat Jessy ook de website voor verzorgen. Ik wil geen andere wordpress designer meer.

 by Annemiek Franse
Betrouwbaar en betrokken

Jessy levert zoveel meer dan een website. Ze is betrokken bij het proces van creëren, denkt mee, leeft mee en is altijd bereikbaar voor vragen, problemen of om te sparren wat er mogelijk is. Daarnaast houdt zij onze website veilig en ge-update.
Jessy ervaar ik als een warme vrouw met humor, kennis en een scherpe blik.

 by Misja Blank
Topper!

Jessy weet wat wij willen en speelt daar goed op in! Duidelijk in communicatie en weet de ins en outs van onze bedrijven en verstaat haar vak. Blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en staat hierdoor o.a. paraat met raad en daad.
Voor ons een Topper van de bovenste plank!!

 by WvD
Super fijne relatie

Ik ben erg blij met Jessy van de WordPress Dokter.
Haar eigenschappen zijn, goed luisteren naar wat de klant graag wil. Is er een probleem? Zij helpt!
Er is nog nooit een probleem onopgelost gebleven.
Vriendelijkheid en bereikbaarheid staan hoog in het vaandel!
Ik ben al jaren een erg tevreden klant.

Zeker een aanrader!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 
× Stuur een whatsapp bericht