Zou je me willen helpen? Om mijn website en vindbaarheid te verbeteren wil ik vragen of je een review wilt achterlaten. Om je een beetje op weg te helpen zou je de volgende vragen kunnen beantwoorden:

  1. Waarom koos je er voor om het product of de dienst bij mij  af te nemen?
  2. Wat levert mijn product of dienst jou en je bedrijf op? Welk probleem is hiermee opgelost?
  3. Hoe heb je het contact met mij ervaren?
  4. Zou je mijn product of dienst aanbevelen bij iemand anders met hetzelfde probleem?
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De WordPress Dokter
Average rating:  
 10 reviews
 by Yvonne
Niet meer zonder de WP dokter

Tijdens de overgang van mijn webwinkel naar Wordpress was Jessy mijn rots in de branding. Nu heb ik mijn hosting bij haar en houdt zij mijn website gezond.
Als je met een vraag en/of probleem bij Jessy komt denkt zij met je mee, lost het bijna altijd op maar geeft het ook aan als zij je niet kan helpen.
Kortom: Je weet waar je aan toe bent bij Jessy. Geen mooie verhalen en geen verborgen kosten.

 by Jeroen
Onderhoud Website

Mijn website had ik al en daar was ik blij mee. Voor het onderhoud kwam ik op een gegeven moment via via bij Jessy. Zij heeft mij daarna vaker goed geholpen. Van aanpassing van mijn website tot hulp bij spam en hacken. Na een goede aanpassing heb ik nooit meer last gehad van een hack! Hoe fijn is dat? 🙂

 by fred
www.freds-choice.com

jessy de wordpress dokter is voor mij een specialist wat software betreft en in het speciaal wat wordpress betreft. Ze begrijpt de soms warrige taal van de amateur en weet in duidelijke taal te antwoorden.Dat maakt het easy going, persoonlijk en daar leer je ook veel van.Jessy is in staat kennis zodanig over te brengen dat je snel je eigen handelingen kan doen. Ze is erg geduldig en geeft je ondanks haar surplus aan kennis nooit het idee dat je een onbenul bent.Wat ik ook heel belangerijk vind dat ze zeer service gericht en voor haar kwaliteit alles behallve duur is. Mijn ervaring in de wereld van website was voor Jessy totaal anders.Heb nu een mooie functionele en veilige website. Bedankt Jessy en veel succes met je groeiend bedrijf.

 by Ferdinand
highly recommended

Jessy heeft voor mij een fantastische website gemaakt. En staat altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden, en dat waren er best veel in het begin. Mijn volgende project staat in de startblokken, en daar gaat Jessy ook de website voor verzorgen. Ik wil geen andere wordpress designer meer.

Betrouwbaar en betrokken

Jessy levert zoveel meer dan een website. Ze is betrokken bij het proces van creëren, denkt mee, leeft mee en is altijd bereikbaar voor vragen, problemen of om te sparren wat er mogelijk is. Daarnaast houdt zij onze website veilig en ge-update.
Jessy ervaar ik als een warme vrouw met humor, kennis en een scherpe blik.

Topper!

Jessy weet wat wij willen en speelt daar goed op in! Duidelijk in communicatie en weet de ins en outs van onze bedrijven en verstaat haar vak. Blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en staat hierdoor o.a. paraat met raad en daad.
Voor ons een Topper van de bovenste plank!!

 by WvD
Super fijne relatie

Ik ben erg blij met Jessy van de WordPress Dokter.
Haar eigenschappen zijn, goed luisteren naar wat de klant graag wil. Is er een probleem? Zij helpt!
Er is nog nooit een probleem onopgelost gebleven.
Vriendelijkheid en bereikbaarheid staan hoog in het vaandel!
Ik ben al jaren een erg tevreden klant.

Zeker een aanrader!

Duidelijkheid

De WordPress Dokter begrijpt niet alleen snel de (soms achterliggende) vraag die ik stel, maar komt ook altijd met een aantal passende oplossingen. Die duidelijkheid helpt mij als leek enorm. Dat gebeurt ook nog eens snel en met zorg. Dat maakt mij tot een tevreden klant!

Super tevreden!

Al het technisch beheer van mijn webshop wordt uitgevoerd door de Wordpress Dokter. Daarmee neemt jessy mij heel veel werk uit handen.
Ik wordt op de hoogte gehouden over nieuwe ontwikkelingen en kan daar ook goed over sparren met Jessy. Ze heeft kennis van zaken!.
Heel tevreden over onze samenleving! Een aanrader!

Mooier dan dat ik kon dromen

Ik koos voor de wpdokter omdat ik moeite had om zelf tot een ontwerp voor mijn site te komen (kost tijd, energie en kennis die ik er lastig voor kon vrij maken).
Er sprongen tranen van ontroering in mijn ogen, toen ik mijn site voor het eerst zag... Wat had Jessy dat mooi gedaan. Alles wat ik lastig vond had zij opgelost. Waar ik geen beeld bij had, had zij prachtig weergegeven. En qua uitstraling zo mooi passend bij wat ik wilde bieden.
Jessy luisterde naar mijn wensen en meer. Dat wat ik zelf niet goed kon duiden heeft zij toch geweten ofzo. Alsof ze meekeek in mijn droom die ik zelf niet goed te pakken had. Ze heeft mij dus niet alleen maar gewoon geholpen, ze heeft mij verder geholpen.
Ja, ik zou dewpdokter zeker aanbevelen als je een site wilt hebben. Jessy pakt jouw essentie, je meerwaarde en jouw vibe en laat die terugkomen in jouw plek op het internet. Ik ben meer dan tevreden. Nog steeds.

× Stuur een whatsapp bericht