Updates

Updaten van WordPress bestanden, themes en plugins

Wereldwijd werken er continu mensen aan het verbeteren van de software van WordPress en de themes en plugins. Zo blijft het CMS voldoen aan de steeds wisselende eisen van de browsers, worden foutjes opgespoord en opgelost en beveiligingslekken gedicht. Het is dus belangrijk om de updates bij te houden, want het gevolg van niet updaten is dat er iets stuk kan gaan, of erger, dat de website of webshop gehackt wordt. Hackers gebruiken namelijk maar al te graag jouw serverruimte om bijvoorbeeld spam mee te kunnen versturen.

Het updaten kan helaas wel door de vele onderlinge afhankelijkheden van plugins er wel eens toe leiden dat er iets stuk gaat. Als je de WordPress Dokter het onderhoud laat doen, zorgt ze er voor dat issues worden opgelost of, als dat niet mogelijk blijkt, worden gemeld bij de juiste partij. De WordPress Dokter zorgt er ook voor dat er automatisch backups worden gedraaid voor het geval de website onverhoopt onherstelbaar is beschadigd en zorgt voor extra beveiligingslagen die hackers en spammers tegen houden. Mocht de website dan toch nog gehackt worden, dan lost de WordPress Dokter dit zonder extra kosten voor je op.

Geen zorgen om updates, backups en veiligheid meer? Laat de WordPress Dokter dan het technisch onderhoud van jouw WordPress website uitvoeren

Om het onderhoud te kunnen uitvoeren zijn de inloggegevens van jouw website en het hostingpanel nodig. Die gegevens zullen versleuteld worden opgeslagen

Heb je geen website, maar een webshop? Of gebruik je geen child theme of heb je custom aangepaste plugins? Vraag dan eerst even een prijsopgave aan.

× Stuur een whatsapp bericht