Bedenktijd en herroepingsrecht

De WordPress Dokter begrijpt dat het van belang kan zijn jouw website zo snel mogelijk weer online en operationeel te krijgen en streeft er dus naar de aangekochte dienst zo snel mogelijk te leveren.
Dit betekent dat er geen bedenktijd van 14 dagen en herroepingsrecht van toepassing kan zijn. Op de productpagina kun je met een vinkje aangeven dat je afstand doet van de bedenktijd en herroepingsrecht.

Levertijd

De levertijd is per dienst op de desbetreffende productpagina aangegeven.
De WordPress Dokter commiteert zich om deze levertijd voor 100% waar te maken. Er kunnen echter omstandigheden ontstaan die dit onmogelijk maken. In dat geval zal er tijdig contact met je worden opgenomen om een nieuwe afspraak voor de levertijd van de aangekochte dienst te maken.

Betaalmethodes

Momenteel bieden wij betaalmogelijkheden via iDeal en Paypal. Vraag ons naar de mogelijkheden als je liever op een andere wijze betaalt.

Garantie

Wij geven om onze diensten en doen logischerwijze ons best om de dienst zo goed mogelijk voor jou uit te voeren. Mocht je toch een klacht hebben die gerelateerd is aan de geleverde dienst, meldt dit dan binnen twee weken aan de WordPress Dokter en wij zullen er kosteloos zorg voor dragen dat de klacht zo snel mogelijk wordt verholpen.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@dewordpressdokter.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Privacy

Wij vinden je privacy heel belangrijk en hebben verschillende maatregelen genomen om jouw privacy te waarborgen. Lees meer over ons privacybeleid.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op onze diensten. Bekijk onze algemene voorwaarden. 

Contact

Adres:
De WordPress Dokter
Malerstraat 12F
1531 NW Wormer

Telefoon: 06 – 547 277 40
E-mail: info@dewordpressdokter.nl

KvK: 34367315
BTW: NL1761.47.603.B01

Bank:
Triodos
NL40 TRIO 0338 5017 70

× Stuur een whatsapp bericht