foto: Startup Stock Photos van Pexels

Heb jij net als zo veel anderen ook het beeld op je netvlies staan dat een webbouwer vooral met z’n bleke neus eentjes en nulletjes aan het schrijven is tot midden in de nacht, in het spookachtige blauwe schijnsel van verscheidene monitoren?

En dat beeld klopt! Soms…

En die techneuten zijn absoluut onmisbaar en zij zijn de drijvende krachten achter vele projecten die de wereld weer een stukje mooier en makkelijker voor ons maken. 

Meer petten

Maar als je websites en webshops bouwt voor de ZZP-er en andere ondernemers, dan heb je meer petten op dan alleen van een techneut. Uiteraard is de techniek ook een onderdeel van mijn werk en dat maakt het zo leuk en ontzettend veelzijdig. Want naast het technische gedeelte moet ik ook wel iets weten over grafische vormgeving, over zoekmachine optimalisatie, over het ‘diagnosticeren’ en oplossen van problemen, over juridische zaken als de AVG en bijvoorbeeld over systeembeheer.

Connectie

Het meest belangrijk is echter het werken aan de relatie met jou als klant, als ondernemer, als mens. Want het is noodzakelijk te weten, te voelen, wat jou drijft, wat zijn jouw verlangens? Welke dingen wil jij tot leven laten komen met jouw bedrijf? En wat is jouw relatie met jouw klant?

Pas als ik jou en jouw onderneming goed begrijp en aanvoel kan ik adviseren over bijvoorbeeld de toonzetting voor je teksten, het kleurgebruik of layout op je website of die belangrijke call to action knoppen.

Jouw unieke cadeau

Op deze manier leer ik heel veel verschillende verhalen kennen en dat is het mooiste onderdeel van mijn werk. Door die verhalen herken ik in iedere ondernemer het verlangen om zijn of haar unieke cadeau aan de wereld te kunnen geven. En ik voel me dankbaar dat ik met mijn websites en webshops daar een bijdrage aan kan leveren.

× Stuur een whatsapp bericht