Als ondernemer wil je graag weten waar je aan toe bent, zeker als het om een prijskaartje van een product of dienst gaat. Daarom krijg ik vaak de vraag: ‘Wat kost nou een website bij jou?’ Deze vraag beantwoord ik over het algemeen met een wedervraag: ‘Wat kost een auto?’ Natuurlijk is deze vraag zonder extra informatie over die auto niet te beantwoorden. Want hoe oud is de auto? Hoeveel kilometer staat er op de teller? Wat voor type auto is het? Welke opties zitten er op? Is hij nog APK gekeurd? Is er schade? Hoe staat het met het onderhoud? Enzovoort.

De vraag wat een website kost is ook alleen te beantwoorden als je extra informatie hebt. Wat wil je met de website bereiken? Welke functionaliteiten wil je er in hebben? Welke andere opties heb je nodig? Hosting? Onderhoudscontract? Wil je een eigen ontwerp of wil je gebruikmaken van een theme? Wil je de SEO ook uitbesteden? Enzovoort.

Om toch heel snel duidelijk te kunnen maken wat voor prijs er aan wat voor soort website of webshop hangt, heb ik twee producten samengesteld. Een standaard website en een standaard webshop. Zo is in 1 oogopslag duidelijk wat je precies krijgt voor welke prijs.

Bij een standaard website of webshop kun je jouw eigen kleurstellingen en lettertypes kiezen. Natuurlijk komt er ook jouw eigen logo in, evenals jouw teksten en afbeeldingen. Ook kun je een eigen achtergrond kiezen of kiezen voor een gekiste lay-out of een lay-out op volle breedte.

Nieuwsgierig naar wat je precies krijgt en wat het jou kan opleveren? Bekijk dan de standaard website en de standaard webshop in onze webwinkel.

× Stuur een whatsapp bericht