Dit was de opdracht

Bouw een website waarbij een bruidslijst aangelegd kan worden en de genodigden online een cadeau van de bruidslijst voor het bruidspaar kunnen aanschaffen.

Dit waren de belangrijkste aandachtspunten

De klant had hele specifieke wensen t.a.v. het grafisch ontwerp, het ontwerp is dan ook in nauwe samenwerking met de klant bepaald. Door de specifieke wensen was het niet mogelijk een ’theme’ te gebruiken en is hiervoor dus gekozen voor een ‘framework’.

De website, of eigenlijk webshop, heeft hele specifieke functionaliteiten om producten vanuit de shop op een bruidslijst te kunnen plaatsen en de genodigden de bruidslijst te kunnen laten bekijken en online een geschenk voor het bruidspaar te kunnen kopen.

Veel bruidsparen beschouwen hun bruidslijst als gevoelige informatie, waardoor de veiligheid van de gegevens als extra belangrijk wordt beschouwd.

 

Dit zijn de technische details

Om de kosten voor de website binnen de perken te houden is, ondanks de verschillende maatwerk functionaliteiten toch gekozen voor open source software als basis: de website is gebouwd met WordPress en het Genesis framework is als basis gebruikt voor de grafische omgeving. WooCommerce is gebruikt voor de shopfunctionaliteiten en WooCommerce Wishlist Pro is als basis gebruikt voor de bruidslijst functionaliteiten.

Het maatwerk is tot stand gekomen in samenwerking met Scorpius Webdevelopment. 

 

Meer beeldmateriaal

× Stuur een whatsapp bericht