Dit was de opdracht

De opdrachtgever wilde zijn onderneming uitbreiden en wilde daarvoor een goede website hebben, waar nieuwe leden zich konden en wilden registreren om zich op te geven voor de trainingen.
De opdrachtgever en zijn trainers wilden op de achterkant kunnen inloggen om te zien wie zich geregistreerd hadden met welke gegevens en of ze ook een trainings startpakket hadden besteld.

Dit waren de belangrijkste aandachtspunten

De website moest een moderne uitstraling krijgen en moest duidelijk en overzichtelijk alle informatie over FightXperience kunnen tonen, ondersteund door media als plaatjes, teksten en videomateriaal. Een bureau heeft hiervoor een grafisch ontwerp gemaakt wat de WordPress Dokter door middel van HTML en CSS ‘pixelperfect’ heeft omgezet in een werkende website.

De formulierfuncties moesten zeer uitgebreid worden neergezet, met berekeningen over de kosten van de trainingen, 1 x per week of 2 x per week, extra kosten voor trainingsmateriaal en de manier van betalen moest er ook in worden opgenomen. Daarnaast zijn er formulieren opgezet om contact op te nemen met ofwel de eigenaar ofwel een van de trainers.

Een uitgebreide manier om foto’s te tonen was ook van belang om zo alle leerlingen hun eigen foto’s te kunnen laten zien.

Dit zijn de technische details

Er is een MySQL database gebouwd waarbij door middel van PHP de belangrijkste functionaliteiten van de website zijn gebouwd. Met HTML en CSS is het ontwerp omgezet naar een template. Het CMS heeft alleen de basisfunctionaliteiten en is door de WordPress Dokter gebouwd.

Meer beeldmateriaal

× Stuur een whatsapp bericht