Dit was de opdracht

Een nieuwe standaard website voor coaching. Bij deze website zitten standaard 5 webpagina’s, waaronder uiteraard de homepage en een blogpagina. Voor de Ontwikkelcirkel hebben we de achtergronden, kleuren, lettertypes en natuurlijk de inhoud zoals teksten en foto’s volledig aangepast aan de uitstraling van het bedrijf. Tevens hebben we software toegevoegd om de verschillende trajecten en evenementen in een agenda te plaatsen.

De website reageert ‘responsive’ zodra er over wordt geschakeld op een beeldscherm van een andere grootte.

De standaard website wordt opgeleverd met de techniek en beveiliging die aan alle voor dat moment geldende eisen voldoen. De website moet wel onderhouden worden om dat zo te houden.

 

Meer beeldmateriaal

Nieuwspagina

Homepage

Ook evenementen software voor jouw website?

Met evenementen software kun je evenementen aanmaken en automatisch in een agenda tonen op iedere gewenste pagina van jouw website. Je kunt zelfs categorien aanmaken en alleen een bepaalde categorie evenementen tonen. 

Mensen kunnen zich ook inschrijven op deze evenementen. Daar krijg jij dan bericht van en als je de inschrijving hebt goedgekeurd, gaat er een automatisch bericht naar de inschrijver dat hij/zij is aangemeld met alle details van het evenement. 

Het is zelfs mogelijk om online betalingen te ontvangen als iemand zich inschrijft voor een evenement. 

× Stuur een whatsapp bericht