Dit was de opdracht

 

Een nieuwe website voor een medisch specialistisch bedrijf met de intentie om andere medisch specialisten aan te trekken. De branding en grafische vormgeving is gemaakt in samenwerkingsverband door Catch en Vak Apart . Een geheel eigen ontwerp wat is omgezet in een technisch werkend geheel voor zowel desktop als mobiel en tablet. 

Dit project heeft een zeer nauwe samenwerking vereist tussen de grafisch ontwerpers en De WordPress Dokter, om alle details voor alle apparaatgroottes goed te kunnen programmeren.

Het design is middels CSS en het Divi theme tot een gezonde, werkende website gekomen. 

De website heeft een zeer uitgebreide homepage, informatiepagina’s, een contactpagina met contactformulier en een pagina met alle specialisten. De specialisten zijn door middel van speciale software voor ’teams’, doorzoekbaar op naam, trefwoord, lokatie en vakgroep en filterbaar op specialisme. 

 

Meer beeldmateriaal

Contactpagina

Nieuwspagina

Specialistenpagina

Header homepage desktop

Header homepage mobiel

Pluspunten homepage mobiel

Pluspunten homepage desktop

Ook een eigen design laten omzetten in een WordPress website?

Soms is een al bestaand theme niet voldoende en wil je een design wat beter aansluit op jouw bedrijf. Dan kun je een ontwerp laten maken door een grafisch ontwerper. 

Heb je een ontwerp en wil je deze om laten bouwen tot een werkende, gezonde website? Vraag dan via de contactknop een offerte aan. Heb je nog geen grafisch ontwerp, maar wil je dat wel graag? Dan kan ik je in contact brengen met de juiste ontwerper voor jou en je nieuwe ontwerp implementeren in je website. 

× Stuur een whatsapp bericht