Dit was de opdracht

De opdrachtgever wilde een nieuw en rijk marketinglandschap gaan neerzetten voor dit bedrijf en het archiefsoftware product.  Daar hoorde een nieuwe website bij. De website moest tonen dat het ‘stoffige’ imago van het product onterecht is en moest dus behalve een moderne uitstraling ook een vlotte en licht humoristische uitstraling hebben.

Dit waren de belangrijkste aandachtspunten

De website moest heel snel worden opgezet en in de basis moest de mogelijkheid aanwezig zijn te kunnen uitbreiden tot een webshop.

Hier waren voornamelijk de marketing mogelijkheden van belang. Klanten moesten gemakkelijk verleid worden tot het inschrijven voor de nieuwsbrief of het downloaden van een demo. De basis voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) moest zo breed mogelijk worden opgezet.

Dit zijn de technische details

Hierbij is WordPress als CMS gekozen. De website werd van begin af aan ingericht als een shop, maar dan nog zonder daadwerkelijk het artikel te kunnen bestellen.

Een van de beste plugins op het gebied van SEO is hier volledig voor ingericht en alle teksten zijn daarop aangepast.

 

Meer beeldmateriaal

Samenvatting
Archiefsoftware - website voor de verkoop van een softwarepakket
Titel
Archiefsoftware - website voor de verkoop van een softwarepakket
Omschrijving
De website van archiefsoftware werd in de basis neergezet met mogelijkheden tot uitbreiding tot een shop en met veel verschillende SEO mogelijkheden.
Auteur
Bedrijfsnaam
De WordPress Dokter
Bedrijfslogo
× Stuur een whatsapp bericht