Geen gedoe. Bestel direct een volledig verzorgde website voor jouw onderneming.

Wil jij zichtbaar zijn en heb je dus een nieuwe website nodig voor je bedrijf? Maar weet je niet hoe te beginnen of wat er allemaal bij komt kijken? De WordPress Dokter biedt jou een volledig verzorgde website, die er voor zorgt dat jij jezelf en jouw diensten of producten met meer plezier kunt presenteren, je daardoor meer klanten aantrekt en meer omzet maakt!

Ik wil een websiteIk wil contact

Makkelijk en snel je eigen website online zetten?

Vind je dit, net als de meeste ondernemers, ook lastig?

Q

Ik weet niet precies welke HOSTING ik moet hebben

Q

Ik weet niet hoe ik een website moet INSTALLEREN

Q

Ik weet niet hoe ik met de website de juiste KLANTEN kan aantrekken

Q

Ik weet niet hoe ik de call to actions (CTA’s) moet INRICHTEN

Q

Ik weet niet of de website dan wel VEILIG is

De WordPress Dokter

Ik ben Jessy de Boer van de WordPress Dokter en ik snap heel goed dat het bouwen van je website een frustrerende klus kan zijn. Voor je het weet zitten er veel te veel uren in, raak je er gestresst van en ben je uiteindelijk nog steeds niet tevreden met het resultaat. En dan zijn je potentiele klanten dat ook niet. Dus klanten, verkoop en omzet vallen tegen…

Q

Blijf je uitstellen en uitvluchten verzinnen, omdat je niet weet hoe je moet beginnen?

Q

Twijfel je? Voel je je niet capabel en onzeker? Krijg je een negatief gevoel waar je niet uit lijkt te kunnen komen?

Q

Verdrink je ook in de zee van technische, grafische, content en SEO mogelijkheden die het bouwen van een website met zich mee brengt?

Ik kan helpen.

Hoe zou het zijn 

R

Als jij je tijd kunt besteden aan jouw bedrijf, in plaats van te moeten leren hoe je een website installeert of inricht?

R

Als er geen tijd verspilt wordt en jouw website binnen een week online staat!

R

Je niet hoeft te leren  van je fouten omdat je website direct goed is opgezet?

R

Als je direct zichtbaar kunt zijn en jouw online aanwezigheid supertrots kunt gebruiken om jouw klanten te informeren en te verleiden met jouw dienst of product?

R

Dat je met een voldaan gevoel weet dat je website technisch in orde is en de veiligheid en backups goed geregeld zijn?

R

Dat je weet dat je altijd ergens terecht kunt als je vragen hebt over de website?

Met gemak jouw website binnen een week online

Eigen bedrijf

Als jij een goed idee hebt en een eigen bedrijf bent gestart, komt er waarschijnlijk al een hoop op je af. Inschrijving KvK, hoe doe ik dat met administratie en belasting, maar ook: hoe krijg ik mijn website online? Want met een eigen bedrijf is jouw online aanwezigheid meestal een vereiste.

Het Design

Voor de meeste bedrijven is het niet noodzakelijk om direct een eigen ontwerp te laten maken. Ook met een commercieel theme kan er een hele mooie website gebouwd worden. Logo, kleuren en lettertypes worden helemaal op jouw stijl aangepast. Voordeel: snel online en veel minder kosten.  

De techniek

Als systeem wordt WordPress gebruikt, één van de meest gebruikte systemen op het web. De website wordt opgeleverd met beveiliging zodat hackers en spammers buiten de deur worden gehouden. Als je wilt regel ik ook de hosting en domeinnaamregistratie. 

Jouw website

Zodra ik teksten en afbeeldingen heb ontvangen wordt de website gebouwd. Van begin tot eind wordt de bouw verzorgd door de WordPress Dokter en heb jij er geen stress meer van. Hierna ontvang je uitleg over hoe je zelf teksten of afbeeldingen kunt vervangen. 

Deel van een homepage, gebouwd door de WordPress Dokter

Bestel jouw website.

Nu tijdelijk met een jaar gratis technisch onderhoud t.w.v. €270,-!

Voorbeeld van een webpagina, gebouwd door de WordPress Dokter

Dit is een unieke kans

Tot 11 november 2019 een onweerstaanbare aanbieding

Bestel voor 11 november jouw website voor €850,- ex BTW en ontvang een jaar lang gratis technisch onderhoud t.w.v. €270,-! 

Met het technisch onderhoud worden alle updates voor plugins/wordpress/themes periodiek uitgevoerd. Issues worden opgelost of, als dat niet mogelijk blijkt, worden gemeld bij de juiste partij. Ik zorg er ook voor dat er automatisch backups worden gedraaid voor het geval de website onverhoopt onherstelbaar is beschadigd en zorg voor onderhoud en bijhouden van de extra beveiligingslagen die hackers en spammers tegen houden. Mocht de website dan toch nog gehackt worden, dan los ik dit zonder extra kosten voor je op. 

Praktische informatie

Jouw investering: €850,- ex BTW

Je ontvangt

Een professionele WordPress website met:

 • ✔ Homepage met of zonder slider
 • ✔ Contact met contactformulier
 • ✔ Nieuwspagina of berichten pagina met de blogs
 • ✔ 2 pagina’s naar eigen inzicht in te delen
 • ✔ Eigen kleurstellingen en lettertypes
 • ✔ Eigen logo, teksten en afbeeldingen

De standaard website wordt voorzien van de volgende technische opties:

 • ✔ Bij de oplevering is de website beveiligd tegen hackers. Als de website technisch goed wordt onderhouden, blijft dat ook zo.
 • ✔ SEO: De mogelijkheden om jouw website en de inhoud zo aantrekkelijk mogelijk weer te geven in de zoekmachines zoals Google.
 • ✔ Automatische backups
 • ✔ Gebruiksvriendelijke mogelijkheden om jouw pagina’s zelf te vullen en in te richten
 • ✔ Koppelingen met jouw gebruikte social media kanalen
 • ✔ Facebook feed
 • ✔ ‘Responsive’ ontwerp wat op alle apparaten goed getoond wordt
 • ✔ Koppeling met Google Analytics, zodat je de statistieken van de bezoeken op jouw website kunt volgen.

Tijdelijk: Een jaar lang technisch onderhoud t.w.v. €270,- 

Dat houdt in:

 • ✔ Alle updates voor plugins/wordpress/themes worden periodiek uitgevoerd
 • ✔ Issues worden opgelost of, als dat niet mogelijk blijkt, worden gemeld bij de juiste partij
 • ✔ Onderhoud en bijhouden van de extra beveiligingslagen die hackers en spammers tegen houden
 • ✔ Mocht de website dan toch nog gehackt worden, dan los ik dit zonder extra kosten voor je op.

Meer opties

Als jouw website net iets meer nodig heeft dan de standaard website zijn er tegen extra kosten extra mogelijkheden.

 • ✔ Domeinnaamregistratie en/of hosting
 • ✔ SSL certificaat (https)
 • ✔ Meertalig
 • ✔ Extra pagina’s
 • ✔ Extra functionaliteiten zoals een agenda, evenementenpagina, koppeling met bepaalde andere programma’s, maatwerkmodules, xml feeds, portfolio, boekingsmodule etc.

Betaalopties

Betaal je liever in 1 keer, of liever in termijnen?

 • ✔ Betaling in 1 keer
 • ✔ Betaling in 5 termijnen
 • ✔ Betaling in 10 termijnen
 • ✔ Via bankoverschrijving of iDeal

Nadat je het bestelformulier hebt ingevuld en verstuurd, neem ik even contact met je op om alle wensen ten aanzien van je nieuwe website te bespreken. Hierna stuur ik je een factuur met een bedrag van €200,- ex BTW als aanbetaling. Het bedrag kan worden overgemaakt of via iDeal worden betaald.

Het restbedrag van €650,- ex BTW wordt gefactureerd na oplevering. Ook die factuur kan worden voldaan door een bankoverschrijving of via iDeal.

Mocht je liever in 5 of 10 termijnen willen betalen, dan kan dat ook. Geef dit aan in het bestelformulier of tijdens het telefoongesprek.

Niet goed, geld terug

Niet tevreden, wat nu?

Ik ga voor een volledig tevreden klant en zal me tot het uiterste inspannen dat te bereiken. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn, geef dat dan aan voor het samen afgesproken oplevermoment. Geef aan waarover je niet tevreden bent en geef me de kans het op te lossen. Als we er samen niet uit komen, krijg je de aanbetaling terug en hoef je de rest niet te betalen. De website zal dan echter niet worden opgeleverd.

Bestellen

Vul het formulier in

Bestellen doe je eenvoudig door het formulier in te vullen. Dit is nog geheel vrijblijvend. Ik neem dan eerst contact op om je wensen en vragen te bespreken.

Referenties en persoonlijke informatie

Wat zeggen klanten

Referenties

Jessy levert zoveel meer dan een website. Ze is betrokken bij het proces van creëren, denkt mee, leeft mee en is altijd bereikbaar voor vragen, problemen of om te sparren wat er mogelijk is. Daarnaast houdt zij onze website veilig en ge-update.
Jessy ervaar ik als een warme vrouw met humor, kennis en een scherpe blik.

Annemiek

Jessy heeft voor mij een fantastische website gemaakt. En staat altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden, en dat waren er best veel in het begin. Mijn volgende project staat in de startblokken, en daar gaat Jessy ook de website voor verzorgen. Ik wil geen andere wordpress designer meer.

Ferdinand

De WordPress Dokter begrijpt niet alleen snel de (soms achterliggende) vraag die ik stel, maar komt ook altijd met een aantal passende oplossingen. Die duidelijkheid helpt mij als leek enorm. Dat gebeurt ook nog eens snel en met zorg. Dat maakt mij tot een tevreden klant!

Marcel

Voorbeeld van een webpagina, gebouwd door de WordPress Dokter

Persoonlijke informatie

Wie ben ik?

Ik ben Jessy de Boer en ik help ondernemers met het realiseren van een gezonde website, zodat zij zich om dat online stuk geen zorgen meer hoeven maken en hun website kunnen inzetten om hun klantenkring en omzet te verhogen.

Els had bijvoorbeeld zelf een website gemaakt in een online website bouwpakket systeem. Ze was tevreden met hoe dat pakket werkte en hoe ze zo zelf haar website kon vormgeven. Na een tijdje merkte ze echter dat haar website helemaal niet gevonden werd in de zoekmachines en haar klanten haar dus ook niet konden vinden op de diensten die zij aanbood.
We zijn samen aan de slag gegaan en hebben eerst haar doelgroep gedefinieerd en uitgezocht waar zij op zoeken en welk probleem zij opgelost willen zien. Dat was de basis voor het advies wat ik Els heb gegeven. Omdat WordPress in de basis al zoekmachinevriendelijk is opgezet, hebben we de website opnieuw opgebouwd in WordPress en hebben we alle diensten heldere titels en omschrijvingen meegegeven. Omdat we toch bezig waren hebben we ook de ‘look-and-feel’ van de website geprofessionaliseerd.
Els is blij en heeft nu een goed vindbare website waarmee haar bedrijf echt kan groeien!

Opleiding en werkervaring

In 2000 heb ik een A+ computeropleiding gevolgd en ben ik in dienst getreden bij (toenmalig) Maxeda IT Services, de IT organisatie voor Hema, Bijenkorf, V&D en Praxis. Daar ben ik van eerstelijns medewerker snel doorgegroeid naar tweede lijns medewerker en supervisor. Hier heb ik veel kennis opgedaan van vele verschillende software systemen en heb ik een groot analytisch vermogen ontwikkeld.
Omdat het op een servicedesk vooral draait om de service naar de klant heb ik hier ook mijn van nature al servicegerichte houding nog beter leren inzetten, waardoor ik werkelijk luister wat mijn klant te vertellen heeft en op zijn of haar wensen kan inspelen.

In 2007 heb ik mijn analytische vaardigheden als medewerker bij Diskad kunnen uitbreiden en heb ik nog meer geleerd over verschillende software systemen en de talen waarin zij geschreven zijn.

Ondertussen begon ik hobbymatig websites te bouwen en in 2009 heb ik mij geschoold in de programmeertalen van het web en sindsdien gebruik ik mijn kennis en vaardigheden om ondernemers te helpen met hun webzaken.

Ben je er klaar voor om zonder gedoe online zichtbaar te zijn?

Bestel je website of neem contact op.

Neem contact met mij op want:

Nadat je het bestelformulier hebt ingevuld en verstuurd, neem ik even contact met je op om alle vragen en wensen ten aanzien van je nieuwe website te bespreken. Hierna stuur ik je een factuur met een bedrag van €200,- ex BTW als aanbetaling. Het bedrag kan worden overgemaakt of via iDeal worden betaald. Het restbedrag van €650,- ex BTW wordt gefactureerd na oplevering. Ook die factuur kan worden voldaan door een bankoverschrijving of via iDeal. Mocht je liever in 5 of 10 termijnen willen betalen, dan kan dat ook. Geef dit hieronder aan.

Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen over deze aanbieding.

2 + 6 =

× Stuur een whatsapp bericht